behandelingen

Door het hectische leven van tegenwoordig hebben we te maken met continue stress en emotionele blokkades.

We kennen het allemaal wel, we zijn allemaal erg druk en daarbij komt angst ook kijken tijdens deze stressvolle bizarre tijd. Daarom is het zo belangrijk om in verbinding en geaard te zijn.

Emoties zijn richtwijzers in ons leven, werkend via de energie van ons lichaam. Diep verdriet voel je in je hart, en als je verliefd bent voel je het aan de vlinders in je buik. Maar soms zitten onze hoofden zo vol doordat we druk zijn dat onze emoties geen ruimte meer krijgen. Voor een korte periode hoeft dat geen probleem te zijn, maar je lichaam houdt hiervan de score bij. Als emoties te lang worden opgekropt kunnen deze letterlijk “vast” gaan zitten in je lichaam en lichamelijke klachten veroorzaken.

Alle behandelingen dit ik doe benader ik daarom met een holistische visie waarbij ik aandacht geeft aan alle aspecten. Je fysieke, emotioneel en spiritueel lichaam. Doel is naast de fysieke voordelen om je ook emotioneel in balans en lichter te voelen.

Voor de vrouw specialiseer ik mij ze te ondersteunen die dichter bij zichzelf willen komen en in hun kracht willen staan.

Gewoon even uit je hoofd en in contact zijn met jezelf

Kijk welke behandeling bij jou past

Holistische massages >>> https://belledelacroix.com/holistische-behandelingen/

Fertiliteitsmassage >>> https://belledelacroix.com/fertiliteitsmassage/