WOMB HEALING

empowerment feminine massage 

 

Deze ontspannende en helende massage is speciaal ontworpen voor vrouwen en is bedoeld om evenwicht en balans te brengen. Het is een diepe en toch zachte, niet-invasieve therapie om te aarden en in contact te komen met je kracht, intuïtie en creativiteit. Verbinding staat voorop. Na de eerste intake waarin we jouw behoefte bespreken, beginnen we meteen met de eerste behandeling.

Verbinden met je baarmoeder en jouw vrouwelijke kracht

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken die je uitnodigen om de verbinding met je lichaam te herstellen en de kracht van de baarmoeder te ervaren. De baarmoeder is de plek waar leven wordt gecreëerd, onze bron van (oer)kracht, intuïtie en ons creativiteit. Daarnaast bevat ze veel wijsheden, het is de verbindende kracht met al onze voormoeders. Je wordt eraan herinnerd dat je als vrouw een krachtig, wijs en uniek wezen bent. Dit is ook de plek van onze opgeslagen emoties, sensualiteit en seksualiteit.

Met massage en energetisch werk brengen we balans in de baarmoeder zowel op emotioneel en fysieke vlak.

Hoe werkt de massage?

Het gebied dat gemasseerd wordt, is de rug en het buikgebied. De energetische focus ligt op de eerste drie Chakra’s. De organen in het buikgebied worden terug in lijn gebracht en omliggende spieren en ligamenten versterkt. Druk en spanning worden verlicht, wat effect heeft op het bloed, de zenuwen en de lymfestroom. Gifstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen die helpen bij de opbouw van weefsels en het balanceren van hormoonstromen normaliseren. Naast de fysieke wordt er ook veel aandacht besteed aan het energetisch veld waar weer de energie weer mag stromen en verbindingen gemaakt mag worden.

Tijdens deze bijzondere massage pas ik verschillende technieken toe, zoals holistic pulsing, gezichtsreflexologie, healing en een mooie sluitingsceremonie met Rebozodoeken.

 

Speciaal voor jou

Deze massage is geschikt wanneer je:

– om te voelen, meer in je lijf en uit je hoofd.

  • – verbinden met je vrouwelijke kracht en energie.

– werken aan je zelfliefde, zachtheid en kwetsbaarheid.

– innerlijk contact wilt en bereid bent om aanwezig te zijn en innerlijk werk te doen.

– blokkades van emoties, trauma’s en je moederlijn wilt onderzoeken

– hormonale klachten hebt (zoals oa onregelmatige cyclus, krampen, PMS, hoofdpijn/migraine, stemmingswisselingen, slapeloosheid)

– spijsverteringklachten hebt (oa constipatie, opgeblazen buik, prikkelbaar darm syndroom)

 

Tarieven

1ste intake (consult en behandeling) ca 190 min voor € 174,-

Vervolgbehandeling (ca 120 min) voor € 120,-